sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Lähtövalmistelut

1. Viisumien hankinta
2. Lentolippujen hankinta
3. Pakkaaminen


Lähtölaskennassa 18 päivää. Reissun toteutuminen alkaa tavallaan näyttää melko todennäköiseltä. Kai. Vähän saattaa jopa jännittää. Ehkä.

6 kommenttia:

 1. Jaha. Vähiin käy ennen kuin loppuu. 18 päivää on - tiedoksesi - alle kolme viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta yli kaksi! Kyllä tässä yhden auton myy ja elämän järjestää.

   Poista
 2. Että mä kadehdin tuota sun huolettomuutta :) pelkästään hyvällä ja positiivisella tavalla! Itsehän kehitin mielenterveysongelmat pelkästään alle sadan metrin välimatkasta muuttaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on pelkkää esitystä ;) Ei vaan; luulen, että tässä on ollut niin naurettavan monta muuttujaa ilmassa, että huolettomuus on ollut ainoa mahdollinen selviytymisstrategia. Eiköhän se paniikki vielä jossain kohtaa puske päälle...

   (Ja sitä paitsi, meidän muutto on tilapäinen, toisin kuin teidän - olkoonkin, että välimatka on vähän lyhyempi.)

   Poista
 3. No ehtiihän sitä nyt 18 päivässä pakkaamaan! Kiinnostaisi tosin tietää, että pakkatteko koko kämpän kasaan ja pistätte myyntiin vai jääkö se vielä huonekaluineen odottamaan teidän paluutanne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ehtii kyllä. Ja jopa siinä kahdessa päivässä, mikä siihen todellisuudessa käytetään :) Mutta jos haluaa pakata mukaan viisaasti sen maksimimäärän, mikä ei ole kovin paljoa, saa aika tarkkaan järkeillä, että miten. (Jos ei olisi yhtä ongelmainen uuden ostamisen kanssa kuin minä, pakkaaminen olisi vielä helpompaa.)

   Kämpän kanssa päädyimme ottamaan vuokralaisen - jätämme huonekalut, mutta pakkaamme muun irtaimiston. Loistava ratkaisu minusta, koska saamme siis vielä palata tähän reissun jälkeen, ja sitten etsiä uuden kodin Helsingistä.

   Poista